Be Informed Media

Een club die eind 2021 op mijn pad kwam en zich inzet om ál het nieuws beschikbaar te maken voor het grote publiek. Op hun nieuwssite vind je bijvoorbeeld artikelen over actuele onderwerpen, technische ontwikkelingen en leefstijlthema’s. Artikelen die regelmatig een andere kant laten zien van berichten die door de gangbare massamedia over ons uitgestrooid worden. Je kunt hierbij denken aan kritische beschouwingen over het nut van corona-vaccinaties. De impact van de Oekraïne-oorlog op onze gasprijzen (of zit daar toch meer achter?). Of wat nou werkelijk speelt rondom de stikstofcrisis.

Door heel diverse artikelen op hun site te plaatsen, geeft Be Informed Media iedereen de gelegenheid een eigen en zo objectief mogelijk beeld te vormen van allerlei situaties. Diverse auteurs werken mee aan deze site en schrijven soms heel tegenstrijdige verhalen, waar toch elke keer een kern van waarheid in zit.

Ik redigeer veel van de artikelen voor ze geplaatst worden, zodat ze allemaal prettig lezen en er geen spel- of typfouten meer inzitten.

Website van Be Informed Media