Cases

Bekijk mijn werk

Een groot deel van mijn werk kun je online bekijken. De artikelen die ik schrijf voor Hart van Hellendoorn-Nijverdal staan elke week in de digitale krant en vallen natuurlijk bij alle inwoners van de gemeente in de brievenbus. Op de website van Be informed media staan veel artikelen die ik geredigeerd heb (al valt dat waarschijnlijk niet zo op). Op sites van diverse ondernemers kun je blogs van mijn hand lezen.

Hart van Hellendoorn - Nijverdal

Hart van Hellendoorn - Nijverdal

Dit is een van de lokale huis-aan-huiskranten in de gemeente Hellendoorn. Sinds september 2021 schrijf ik (gemiddeld) twee artikelen per week voor deze krant. 
B Informedia

Be Informed Media

 
Zet zich in om ál het nieuws beschikbaar te maken voor het grote publiek. Ze kwamen eind 2021 op mijn pad. Ik redigeer wekelijks diverse teksten, zodat alles prettig leest.
auticoachtiro

Auticoach Tiro


Is een dame met een oneindige kennis over autisme. Ik leerde haar kennen als buurvrouw in ondernemershuis Het Kantoor en zij heeft mij veel geleerd over mensen met autisme.

Wat onze klanten zeggen

“Verbazingwekkend hoe Annemieke van complexe materie een verhaal kan maken dat iedereen begrijpt”
Interakt Contour
Maija
InteraktContour
“Door de blogs die Annemieke voor mij schreef, weten mijn cliënten dat ik ze echt begrijp”
Auticoach Tiro
Janita
Auticoach Tiro
“Annemieke is een soort vertaler. Mensen begrijpen niet altijd wat ik zeg, maar als zij het dan (nét even anders) zegt of schrijft, is het voor iedereen duidelijk”
anoniem
Anoniem