Over

Annemieke van Ipenburg Tekststroom

Hallo! Ik ben Annemieke van Ipenburg, schrijver.

Vanaf 1997 heb ik bij diverse organisaties als communicatieadviseur gewerkt, waarbij schrijven altijd tot mijn vaste werkzaamheden behoorde. Toen ik na wat omzwervingen ‘tussen twee banen in zat’, besloot ik als zelfstandig professional verder te gaan. Op 11 januari 2011 schreef ik Tekststroom in bij de KvK en zette me volop in als schrijver.

 
In de jaren die volgden heb ik behoorlijk wat teksten uit mijn toetsenbord gerammeld. Verhalen voor websites, blogs, white papers, krantenartikelen en zelfs notulen. De nadruk in de teksten kwam steeds meer te liggen op het persoonlijke verhaal en storytelling. Ik vind het prachtig om jouw verhaal te schrijven en, al zeg ik het zelf, daar ben ik erg goed in.

Naast werken, volleybal en zwem ik elke week en ’s avonds zit ik vaak met een haak- of breiwerk op de bank. Verder schrijf ik een thriller die zich afspeelt in Turkije. In 1999 kwam ik daar voor het eerst, voor mijn werk, en ik verloor gelijk mijn hart aan dit prachtige land. Met mijn grote liefde Remco woon ik samen in Nijverdal en proberen we onze kinderen op te voeden tot fijne volwassenen…